Impressie

Tijdens de show staat alles in het teken van het nieuwe jaar, een Nieuwjaars gala. De operazangeressen zullen hun aria’s dan ook uitkiezen op de meest passende manier. Ze voeren ‘Proost’-stukken uit, zoals het beroemde Libiamo uit Traviata en de Toréador uit Carmen.

Middag- en Avondprogramma

Middagprogramma:

- Alle gasten worden tussen 13:15 en 13:55 ontvangen.
- Om 16:30 uur worden de eerste gasten stijlvol naar de protestantse kerk gebracht voor het opera optreden.
- Rond 18:15 is de opera afgelopen. De middag gasten worden allemaal naar de auto gebracht. De middag is dan voor hen afgelopen.
- Na reservering krijgt men gedetailleerde informatie over tijden en locaties.

Avondprogramma:

- Alle gasten worden rond 16:15 buiten bij de kerk opgevangen.
- Gasten worden gezamenlijk naar de protestantse kerk gebracht waar zij als eerste hun plaats toegewezen krijgen.
- Rond 18:15 is de opera afgelopen. De avondgasten zullen dan stijlvol naar Restaurant Onze Kerk toegebracht worden.
Bij het restaurant worden zij tijdens een mooi muzikaal optreden naar hun plaats begeleid.
- Na reservering krijgt men gedetailleerde informatie over tijden en locaties.

19e -eeuwse sferen

Samen zorgen we voor een geheel verzorgde middag of avond met een 3 gangen diner in Restaurant Onze Kerk en een uitgebreide show van Opera Per Tutti in de protestantse kerk in Hooge Zwaluwe. Het hele feest zal gevierd worden in een 19e -eeuwse sfeer met paarden, lantaarns, vuurkorven muziek en koetsen.

interesse?

Neem dan nu contact met ons op om een plekje te reserveren of laat een bericht achter met uw telefoonnummer, dan bellen wij u terug!

MailBellen

Stuur een terugbel verzoek!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.